Podcast: Deze Week in Tablets #6

05 oktober 2011 1 Minuut 0 Reacties
tablets-podcast

Deze week hebben we het natuurlijk even over de iPhone 4S die Apple gisteren presenteerde, al is het geen tablet. Daarnaast bespreken we kort de Amazon Kindle Fire tablet, welke we vorige week al uitvoerig besproken hebben in een podcast special, kijken we naar de nieuwe ASUS Eee Pad Transformer 2, de tabletgekte bij Samsung en een tablet van 35 dollar die binnenkort in India gelanceerd zal worden.

Een dag later dan normaal door de presentatie van Apple gisteravond, maar dit is podcast nummer zes alweer. Samen met Sam Rijver van projectcafe.co bespreek ik wederom het laatste nieuws op het gebied van tablets en gaan we wat dieper op de tabletmarkt in zijn geheel. Daarnaast kijken we met Nick van TouchApps.nl naar nieuwe of opvallende applicaties voor zowel iOS als Android tablets. Reacties zijn zoals altijd welkom onderaan het bericht.

Deze week hebben we het natuurlijk even over de iPhone 4S die Apple gisteren presenteerde, al is het natuurlijk geen tablet. Daarnaast bespreken we kort de Amazon Kindle Fire tablet, welke we vorige week al uitvoerig besproken hebben in een podcast special, kijken we naar de nieuwe ASUS Eee Pad Transformer 2, de tabletgekte bij Samsung en een tablet van 35 dollar die binnenkort in India gelanceerd zal worden. Na de break vind je de volledige podcast en relevante links naar onderwerpen die in de podcast besproken worden.

[powerpress]

Gerelateerde artikelen

Projectcafe

  • Een tablet van $35 vanaf 5 oktober te koop voor studenten in India

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast.

Reacties (0)