Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Podcast: Deze Week in Tablets #7

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2011, 11:54 CategorieAndroid

Het is weer tijd voor de wekelijkse podcast. Samen met Sam Rijver van projectcafe.co bespreek ik wederom het laatste nieuws op het gebied van tablets en gaan we wat dieper op de tabletmarkt in zijn geheel. Daarnaast licht Nick van TouchApps.nl een aantal nieuwe of opvallende applicaties voor zowel iOS als Android tablets.

In podcast nummer 7 bespreken we verschillende nieuwe applicaties, waaronder Facebook voor de iPad, en de mogelijkheid om Android applicaties op iOS of Windows apparaten te gebruiken. Daarnaast kijken we kort naar drie tablets die we momenteel in bruikleen hebben voor een review, waaronder de Sony Tablet S, en de komst van een 4G netwerk in Nederland.  Na de break vind je de volledige podcast en relevante links naar onderwerpen die in de podcast besproken worden.

[powerpress]

Gerelateerde artikelen

Projectcafe

  • Vergelijking foto’s Galaxy Tab 10.1 en iPad 2
  • Steve Jobs overleden (afbeelding logo)

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.