Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Podcast: Deze Week in Tablets #8

Geschreven door
Geplaatst op18 oktober 2011, 19:59 CategorieAndroid

Na een rustige week in tabletland is het weer tijd voor de wekelijkse podcast. Samen met Sam Rijver van projectcafe.co bespreek alles nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablet computers en software voor mobiele besturingssystemen. Daarnaast bespreekt Nick van TouchApps.nl elke week een aantal interessante applicaties voor tablets met Android of iOS als besturingssysteem.

In de podcast van deze week kijken we kort naar de reviews van de Samsung Galaxy Tab 10.1, de Sony Tablet S en de Acer Iconia Tab A100. Daarnaast hebben we het natuurlijk over het recentelijk gelanceerde iOS 5 besturingssysteem met al de nieuwe features en functies, kijken we kort naar de concurrent van iOS 5, Android Ice Cream Sandwich, en kunnen we natuurlijk niet om de recente geruchten over een mogelijke iPad Mini heen. Hieronder vind je de volledige podcast en relevante links naar onderwerpen die in de podcast besproken worden.

[powerpress]

Gerelateerde artikelen

Projectcafe

  • Vergelijking foto’s Galaxy Tab 10.1 en iPad 2
  • Het kopiëren van Samsung gaat toch wel erg ver
  • iOS 5 downloaden via directe links

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.