Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Podcast: Deze Week in Tablets #9

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2011, 16:36 CategorieAndroid

Het is weer tijd voor de wekelijkse podcast met deze week natuurlijk aandacht voor het nieuwe besturingssysteem van Google, Android Ice cream Sandwich. Samen met Sam Rijver van projectcafe.co bespreek alles nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablet computers en software voor mobiele besturingssystemen. Daarnaast bespreekt Nick van TouchApps.nl normaal gesproken applicaties maar door een technische mankement moeten we het deze week zonder doen.

In podcast nummer negen kijken we zoals gezegd naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich en alle nieuwe functies en mogelijkheden, bespreken we welke tablets er als eerste met Android 4.0 uitgerust zullen worden en hebben we het over onderzoeken en cijfers die gepubliceerd worden die niet helemaal blijken te kloppen. Ook bespreken we kort de aanstaande PlayStation certificering voor niet-Sony Android tablets. Hieronder vind je de volledige podcast en relevante links naar onderwerpen die in de podcast besproken worden.

[powerpress]

Gerelateerde artikelen

Projectcafe

  • Cijfers en andere onzin
  • Apple dreigt Duits cafe aan te klagen wegens logo

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.