Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Preview en unboxing Acer Iconia Tab A100

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2011, 17:55 CategorieAndroid

Het is weer tijd voor een review. Deze keer hebben we van Acer de Iconia Tab A100 mogen ontvangen. Deze tablet is onlangs in Nederland gelanceerd en moet het beste van de mobiele wereld en de tablet wereld samenvoegen in een 7 inch tablet. Voor 299 een adviesprijs van 299,00 euro krijg je een Wifi-only variant met een opslaggeheugen van 8GB en diverse aansluitingsmogelijkheden.

De Acer Iconia Tab A100 draait op het voor 7 inch tablets geoptimaliseerde Android 3.2 Honeycomb besturingssysteem en beschikt over een 7 inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels. Je krijgt een volledig uitgeruste tablet met onder meer een microSD card reader, een microUSB aansluiting een microHDMI aansluiting, Bluetooth, een 2 megapixel camera aan de voorzijde en een 5 megapixel camera aan de achterzijde. Na de break vind je de preview en unboxing video van de Acer Iconia Tab A100.

Later dit jaar zal Acer ook nog een Iconia Tab A101 lanceren. Dit model beschikt over dezelfde specificaties al de A100 maar krijgt daar een 3G module voor mobiel internet aan toegevoegd.

Bekijk de productpagina van de Iconia Tab A100 voor alle informatie en specificaties. Mocht je meer willen weten over een specifieke functie of een andere vraag hebben dan kun je deze onderaan dit artikel stellen en nemen we het mee in de review.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

 • Delen:

Reacties

 1. martijn
  04 oktober, 2011 om 22:56

  Heb de tablet zelf sinds gisteren en hij bevalt me tot nu toe goed. Hij is erg ligt waardoor het typen erg makelijk gaat,een boek lezen zal dan ook erg fijn zijn aangezien hij niet zwaar in de hand ligt. Alleen hadden ze de accu wel beter mogwn maken en de helderheid van het scherm is niet slecht maar ook niet super te noemen. Helderheid is erg zwak, maar goed het is dan ook geen tablet van 700 euro. Al met al deze tablet mag er wezen, voor 299 mag je niet zeuren.

  Als er vragen zijn stel ze dan maar, ik of deze fantastische site kunnen het misschien we beantwoorden

  PS dit is getypt op de acer tab zelf.

  • Martijn
   04 oktober, 2011 om 23:02

   Hier ook vanaf de A100 :) Tot nu toe een zeer goede indruk. Binnenkort de volledige review!

 2. martijn
  04 oktober, 2011 om 23:11

  Ja het is een super ding valt me niet tegen. Zat tussen dde blackberry playbook en deze te twijfelen en voor 200 euro minder heb je een betere dan die van rim. Waar je meer mee kunt ze zeggem wel dat ze android apps gaan ondersteunen maar dat weet ik nog niet zo net. Aangezien de verkoop erg slecht gaat. Maar ik wacht met smak op je review Martijn.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.