Preview en unboxing Acer Iconia Tab A100

04 oktober 2011 1 Minuut 3 Reacties
acer-iconia-tab-a100

Het is weer tijd voor een review. Deze keer hebben we van Acer de Iconia Tab A100 mogen ontvangen. Deze tablet is onlangs in Nederland gelanceerd en moet het beste van de mobiele wereld en de tablet wereld samenvoegen in een 7 inch tablet. Voor 299 een adviesprijs van 299,00 euro krijg je een Wifi-only variant met een opslaggeheugen van 8GB en diverse aansluitingsmogelijkheden.

De Acer Iconia Tab A100 draait op het voor 7 inch tablets geoptimaliseerde Android 3.2 Honeycomb besturingssysteem en beschikt over een 7 inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels. Je krijgt een volledig uitgeruste tablet met onder meer een microSD card reader, een microUSB aansluiting een microHDMI aansluiting, Bluetooth, een 2 megapixel camera aan de voorzijde en een 5 megapixel camera aan de achterzijde. Na de break vind je de preview en unboxing video van de Acer Iconia Tab A100.

Later dit jaar zal Acer ook nog een Iconia Tab A101 lanceren. Dit model beschikt over dezelfde specificaties al de A100 maar krijgt daar een 3G module voor mobiel internet aan toegevoegd.

Bekijk de productpagina van de Iconia Tab A100 voor alle informatie en specificaties. Mocht je meer willen weten over een specifieke functie of een andere vraag hebben dan kun je deze onderaan dit artikel stellen en nemen we het mee in de review.

Reacties (3)