Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Prijs HTC Flyer daalt hard; Nu vanaf 379 euro

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2011, 18:32 CategorieAndroid

Het is alweer een tijdje geleden dat de HTC Flyer gelanceerd werd en een groot succes is het nooit geworden. Maar, wie weet wat er nog kan komen nu HTC inziet dat de adviesprijs van 549,00 euro, waarvoor de tablet overigens nog steeds te koop staat in de webshop van HTC zelf, een belachelijk hoge is. In de VS zijn er inmiddels prijzen gespot van 299 dollar voor de 16GB Wifi-only versie en in Nederland kun je dit model inmiddels voor 379,00 euro aanschaffen. De 32GB Wifi + 3G versie van de Flyer is van 619,00 euro inmiddels gezakt naar 489,00 euro.

De markt voor 7 inch tablets wordt steeds voller en de aandacht trekken van consumenten wordt nu dus zeer belangrijk, zeker nu Amazon afgelopen week een uiterst aantrekkelijke 7 inch Kindle Fire tablet heeft gelanceerd voor maar 199,00 dollar.De Flyer heeft nog geen grote successen behaald en uit onze review bleek ook dat er nog het nodige mis was met de eerste tabletpoging van HTC. In de VS probeert de fabrikant het momenteel met de high-end 10.1 inch Jetstream tablet, maar door de (veel te) hoge prijs vallen ook de verkopen hiervan tegen.

HTC heeft recentelijk aangegeven voorlopig geen nieuwe tablet in Nederland te zullen lanceren, wat wellicht de beste keuze is wanneer je niet iets unieks of met aantrekkelijke prijs in ontwikkeling hebt.

De HTC Flyer 16GB Wifi-only variant voor een prijs van 379,00 euro (6 euro extra korting met een promotiecode) vind je momenteel bij Pixmania en de 32GB Wifi + 3G versie voor een prijs van 489,00 euro vind je bij Phoneshop. Voor een volledig overzicht van alle specificaties, recente artikelen en alle reviews van de HTC Flyer verwijzen we je naar de productpagina.Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.