Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note ook leverbaar in het wit

Geschreven door
Geplaatst op28 oktober 2011, 11:08 CategorieAndroid

In Londen heeft Samsung gisteren officieel het startschot gegeven voor de verkoop van haar nieuwe Galaxy Note smartphone. Hoewel het toestel in Nederland al een paar dagen bij enkele winkels te koop is liet Samsung weten dat het model volgende week overal verkrijgbaar moet zijn. Niet alleen wordt er een standaard zwarte editie uitgebracht, ook een witte versie maakt gisteren zijn opwachting tijdens de presentatie.

De Samsung Galaxy Note heeft zowel in het wit als in het zwart dezelfde specificaties. Zo beschikt het toestel over een 5.3 inch Super AMOLED display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en een speciale S-Pen stylus waarmee je notities kunt maken, kunt tekenen en het toestel kunt bedienen. Bij de witte versie krijg je ook een bijpassende witte pen. De Note is een combinatie van een smartphone en een tablet. Bellen en sms’en behoort dan ook tot de mogelijkheden. De volledige specificaties van de Galaxy Note vind je op de productpagina.

Onderstaande video toont de witte Galaxy Note en de onlangs gelanceerde Galaxy Nexus, het eerste toestel ter wereld met Google’s nieuwe Android 4.0 Ice Cream Sandwich besturingssyteem.

De Samsung Galaxy Note heeft een adviesprijs van 600 euro maar wordt inmiddels al voor lagere bedragen aangeboden.

Bron: Slashgear





  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.