Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2011, 15:45 CategorieAndroid

Vele buitenlandse en Nederlandse websites speculeren nog over wanneer de Samsung Galaxy Note verschijnt maar wij hebben vandaag achterhaald dat je de nieuwe tablet / smartphone van Samsung vanaf vandaag al in Nederland kunt kopen. Onder andere Centralpoint, Redcoon en Belsimpel hebben de Galaxy Note namelijk sinds vandaag op voorraad. Deze kan gekocht worden met of zonder abonnement.

Voor een los toestel betaal je bij Redcoon 569,00 euro en met abonnement ben je bij Phoneshop eenmalig 80 euro voor het toestel kwijt. Hiervoor krijg je een product dat net tussen een smartphone en een tablet in zit met een 5.3 inch Super AMOLED display. De resolutie van het display bedraagt 1.280 bij 800 pixels wat behoorlijk hoog is voor dit schermformaat. Het AMOLED display moet zorgen voor intense kleuren, een hoog contrast en wijde kijkhoeken. Verder beschikt de Note over Android 2.3.5 Gingerbread waar Samsung haar eigen TouchWiz schil overheen gelegd heeft voor een optimale gebruikerservaring en meerdere functies.

Qua hardware krijg je verder een 1.4GHz dual-core processor, 1GB aan werkgeheugen, een microSD card reader om het geheugen van 16GB of 32GB uit te breiden, een 2 megapixel camera aan de voorzijde, een 8 megapixel camera aan de achterzijde en een zogenaamde “S-Pen” stylus. Deze stylus kan in het apparaat opgeborgen worden. Qua aansluitingen en communicatie beschikt de Note over Wifi, Bluetooth 3G, en een USB aansluiting. Vanzelfsprekend kan de Note ook gewoon gebruikt worden als smartphone om te bellen en te smsen.

Samsung Galaxy Note commercial

De Samsung Galaxy Note weegt 178 gram en heeft een afmeting van 146.9 x 82.95 x 9.65 mm. Kortom, een zeer mobiel apparaat voor iedereen die graag een smartphone heeft met een extreem groot scherm. De Galaxy Note is te koop bij onder andere onderstaande winkels;

Redcoon
Centralpoint
Belsimpel
Ritel
Bol.com
(in bestelling)
Phoneshop
 (vertraagde levertijd)
2Call 
(vertraagde levertijd)
Studentmobiel 
(in bestelling)

Voor meer informatie over de Galaxy Note kun je de hands-on video’s in dit artikel bekijken.

 • Delen:

Reacties

 1. Jagers
  25 oktober, 2011 om 21:05

  Let wel op.
  Deze 2 zaken hebben vaak geïmporteerde modellen liggen.
  Bij defecte zaken en garantieclaims kun je dus eventueel moeilijkheden verwachten.

  • Martijn
   25 oktober, 2011 om 21:28

   Klopt. Maar volgens de shops zijn deze modellen niet geïmporteerd. Altijd op letten inderdaad.

 2. Martijn2
  26 oktober, 2011 om 16:57

  Ik heb gisteren een bestelling geplaatst bij Phoneshop, waarbij werd aangegeven dat de telefoon op voorraad was. Wat schetst de verbazing (of misschien juist niet) vandaag staat de levertijd op 5 werkdagen. Direct maar weer geannulleerd. Trek je eigen conclusies zou ik zeggen…

  • Martijn2
   26 oktober, 2011 om 17:17

   De levertijd is inmiddels aangepast naar vertraagd.

   • Martijn
    26 oktober, 2011 om 18:12

    Krijg je dat ook per mail te horen? Of is het alleen aangepast op de website? Het kan zijn dat de eerste voorraad uitverkocht is natuurlijk en dat jij je toestel gewoon krijgt.
    Heb het artikel in ieder geval aangepast en Phoneshop om een reactie gevraagd.

    Bedankt voor de update.

 3. G
  15 februari, 2012 om 0:00

  Let goed op, bij de allergoedkoopste aanbiedingen heb je vaak maar 8 gb interne geheugen! (Zoals bijv. bij Telecomlink.)

 4. G
  15 februari, 2012 om 0:01

  Weet iemand trouwens wanneer de 32 gb versie uit komt? Die is nu nog nergens te vinden.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.