Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 8.9 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2011, 23:07 CategorieAndroid

We kunnen al een tijdje naar de winkel voor de Samsung Galaxy Tab 10.1 tablet, maar het kleinere broertje, de 8.9 inch Galaxy Tab 8.9, liet nog even op zich wachten. Inmiddels verschijnt de zoveelste telg van de Samsung Galaxy Tab familie in winkels in Nederland. Momenteel is de 16GB Wifi + 3G versie goed leverbaar en de Wifi-only variant moet binnen een week ook uitvoorraad te kopen zijn.

Qua specificaties is de Galaxy Tab 8.9 gelijk aan de Galaxy Tab 10.1, alleen het formaat van het display wijkt dus af. Je krijgt de meest recente versie van Android, versie 3.2, met daar bovenop de Samsung TouchWiz schil. Ook krijg je onder meer Wifi, Bluetooth, een 1GHz Tegra 2 processor en twee camera’s. Het geheugen is helaas niet uit te breiden met een SD card en voor het aansluiten van randapparatuur via de USB poort en een HDMI uitgang richting een TV is een adapter nodig.

De Galaxy Tab 8.9 16GB Wifi + 3G is zowel in een witte als zwarte uitvoering te koop bij onder andere Wehkamp, Centralpoint, Bol.com en Tabletcenter. De prijs ligt rond de 579,00 euro. Wil je de tablet in combinatie met een abonnement kopen, dan kun je onder andere terecht bij Laptop Online en Ritel. De 16GB Wifi-only variant is te koop voor een prijs van 459,00 euro. Dit model staat bij dezelfde winkels op een levertijd van een paar dagen. Alle winkels waar je deze tablets kunt kopen vind je op deze pagina.

Voor meer informatie, alle specificaties en recente reviews kun je terecht op de productpagina van de Samsung Galaxy Tab 8.9. Meer informatie over de grotere Galaxy Tab 10.1 vind je hier.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.