SlingPlayer app voor Android Honeycomb tablets gelanceerd

11 oktober 2011 1 Minuut 0 Reacties
SlingPlayer-tablets

Wanneer je vaak buiten de deur bent of gewoon erg verslaafd bent aan alles dat op TV verschijnt dan is het handig om ook via je tablet TV te kunnen kijken. SlingPlayer is al een applicatie voor Android smartphones en de iPad, en daar wordt nu een SlingPlayer app voor Android Honeycomb tablets aan toegevoegd. De app werkt op elke tablet met Android versie 3.0 of hoger.

In tegenstelling tot de Android applicatie voor smartphones is de applicatie voor tablets niet gratis. Voor 23,99 euro krijg je de mogelijkheid je satelliet decoder, digitale TV decoder of je Apple TV te bedienen en programma’s die via deze apparaten uitgezonden worden te bekijken in een hoge resolutie. Ook is de programmagids vernieuwd waardoor je tijdens het TV kijken door de gids kunt bladeren. Je hebt hier dan wel nog een zogenaamde SlingBox voor nodig. Dit is een kastje dat je op je TV (of een van voorgaande apparaten) kunt aansluiten. Wanneer je tablet dan beschikt over een 3G of Wifi internet verbinding kun je de TV zenders overal ontvangen.

Ook de gratis applicatie voor Android smartphones is op een Android tablet te installeren, maar werkt in een zogenaamde compatibiliteitsmodus met een lagere beeldkwaliteit. Beide applicaties zijn hier te downloaden.

Bron: Engadget

Reacties (0)