Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Targus lanceert tablet stylus, laserpen en balpen in één

Geschreven door
Geplaatst op17 oktober 2011, 14:36 CategorieAccessoires

Targus heeft een interessante accessoire gelanceerd die over meerdere functies beschikt voor zowel offline als online gebruik. Hoewel touchscreens handig zijn en overal terrein winnen, kan het zo nu en dan lastig zijn heel precies met de vingers te navigeren. De nieuwe Laser Pen Stylus van Targus is daarom een 3-in-1 instrument voor de effectieve tabletgebruiker.

De praktische Laser Pen Stylus maakt het navigeren op het touchscreen van de iPad of andere tablet eenvoudiger en fungeert tevens als een exclusieve balpen en laserpointer. Bij het uitvoeren van bepaalde functies op je tablet kan het soms lastig zijn om de juiste punten exact te raken. Deze stylus geeft je snel en eenvoudig de mogelijkheid om preciziewerk uit te voeren. Daarnaast heb je altijd een kwalitatief hoogwaardige balpen bij de hand om ook snel iets op papier te kunnen zetten. Voor presentaties maak je gebruik van de laserpointer.

De Targus Laser Pen Stylus is voorzien van een gepatenteerde rubberen top die minder geluid maakt en beter over het scherm glijdt dan vele andere styli. De top laat geen sporen na en daardoor blijft het scherm er mooi uitzien zonder vuil en vingerafdrukken. Ook de balpen is van hoogstaande kwaliteit en kan opnieuw gebruikt worden met de Parker-refill.  De Laser Pen Stylus heeft hetzelfde formaat als een gewone balpen en is daarom ergonomisch en comfortabel in het gebruik.

De nieuwe Targus Laser Pen Stylus For Media Tablets (AMM04EU) is te koop voor een adviesprijs van 34,99 euro.

Win de Targus Laser Pen Stylus

Je kunt deze veelzijdige pen nu bij ons winnen. We verloten namelijk twee exemplaren (ter waarde van 34,99 euro per stuk) onder alle Facebook vrienden en één exemplaar onder alle Twitter volgers van TabletsMagazine.nl. Word dus meteen fan van Tabletsmagazine op Facebook, volg ons op Twitter en maak kans op een Targus Laser Pen Stylus.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.