Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Hands-on met de Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus

Geschreven door
Geplaatst op17 oktober 2011, 13:32 CategorieAndroid

Zonder een spannende presentatie heeft Samsung afgelopen maand de opvolger van de originele 7 inch Galaxy Tab gelanceerd in de vorm van de Galaxy Tab 7.0 Plus. De originele tablet kan gezien worden als een van de bestverkopende tablets naast de iPad en het is dan ook interessant om te zien of de Galaxy Tab 7.0 Plus echt een verbetering is. PhoneArena heeft de tablet kort in handen gehad en een video gemaakt.

De Samsung Galaxy Tab 7.0 is er qua besturingssysteem in ieder geval op vooruit gegaan en wordt dan ook met Android 3.2 Honeycomb gelanceerd. Daar bovenop heeft Samsung haar eigen TouchWiz interface gelegd zoals ze dit ook bij de Galaxy Tab 10.1 gedaan heeft. Verder krijg je een 7 inch PSL display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, zowel Wifi als 3G connectiviteit, een dual-core processor, twee camera’s, een microSD card reader en een USB 2.0 poort.

De 7 inch markt voor tablets wordt steeds voller en zoals we zelf ervaren hebben in de review van de Acer Iconia Tab A100 is het formaat zeer aantrekkelijk. Je bent mobiel, kan je tablet overal mee naar toe nemen, en typen met je duimen gaat een stuk gemakkelijker. Zoals je in de video ziet presteert de Galaxy Tab 7.0 zeer aardig.

De Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus moet binnen een paar weken in Nederland verschijnen voor een adviesprijs vanaf 499,00 euro voor de 16GB versie.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.