Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video teaser ASUS Eee Pad Transformer 2

Geschreven door
Geplaatst op19 oktober 2011, 13:16 CategorieAndroid

We hebben er even op moeten wachten en worden al een tijdje lekker gemaakt met interessante geruchten maar nu is er eindelijk officieel beeldmateriaal van de opvolger van de ASUS Eee Pad Transformer opgedoken. We kunnen uit de teaser video al heel wat moois halen. Zo beschikt de Eee Pad Transformer 2 in ieder geval weer over een keyboard dock, wat iets strakker en moderner is vormgegeven dan het huidige model.

Op het keyboard zien we een USB aansluiting en waarschijnlijk zullen ook de SD card reader en de ingebouwde batterij niet ontbreken. Verder zien we aan de achterzijde een camera met LED flitser. De eerste indruk is dat de ASUS Eee Pad Transformer 2 vooral qua design een make-over gehad heeft en een stuk slanker geworden is. Dichtgeklapt lijkt de tablet meer één geheel geworden te zijn. Qua software en hardware specificaties blijft het voorlopig nog gissen, maar het lijkt waarschijnlijk (ook gezien de titel van de video) dat we in ieder geval een Tegra 3 ‘Kal-El’ quad-core processor gaan zien en misschien zelfs Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Eerder deze maand liet de CEO van ASUS al weten dat het merk met de Transformer 2 niet mee zou doen aan de prijzenoorlog. De prijs zal dan ook op 499,00 dollar liggen, wat waarschijnlijk ook 499,00 euro betekent. Ook doken er benchmark resultaten op die aantoonden dat de Transformer 2 een stuk sneller is dan zijn voorganger. De tablet moet zeer binnenkort verschijnen.

Benieuwd naar wat de ASUS Eee Pad Transformer 2 allemaal zal bieden? Bekijk hier een overzicht van de laatste geruchten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.