Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ViewSonic komt met ViewPad 10e Android tablet

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2011, 9:20 CategorieAndroid

Blijkbaar zijn de ViewPad 10Pro, de ViewPad 7x en de ViewPad 7e niet de enige modellen die ViewSonic voor dit jaar gepland heeft. Volgens onze collega’s van Portablegear wordt hier namelijk nog een ViewPad 10e aan toegevoegd. Deze tablet zou beschikken over een 9.7 inch IPS display met zeer wijde kijkhoeken (net als de iPad 2) en Android 2.3 Gingerbread als besturingssysteem.

De ‘e’ in de naam doet al vermoeden dat het een zogenaamde budget variant is net als de ViewPad 7e en de prijs laat dit ook wel zien. Voor 249,95 euro krijg je een tablet met een dikte van 9mm, een 1.3 megapixel camera aan de voorzijde, Wifi en Bluetooth. Vanaf november zou de tablet in de schappen moeten liggen. De ViewPad 10Pro is het eerste model van de nieuwe serie tablets van ViewSonic dat inmiddels in Nederland te koop is. Deze tablet beschikt over zowel Windows 7 als Android 2.2 als besturingssysteem.

Over de aansluitingen, het opslaggeheugen en verdere features wordt nog niks gemeld. ViewSonic heeft tegenover het Duitse Tablettest vandaag aangegeven dat deze tablet inderdaad binnenkort zal verschijnen, maar momenteel konden er nog geen verdere details bekendgemaakt worden. Mochten er meer specificaties opduiken dan lees je het natuurlijk hier.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.