Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia Tab A100 komt in roze uitvoering naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2011, 12:52 CategorieHardware

Het is misschien niet de favoriete kleur van iedereen maar wel opvallend en zeker verfrissend. De populaire kleine Acer Iconia Tab A100 tablet is al een tijdje in Nederland te koop in het zwart maar hier wordt binnenkort een roze kleurvariant aan toegevoegd. Qua prijs zal er niks veranderen. Voor een adviesprijs van 299,00 euro krijg je een 7 inch tablet met het Android 3.2 Honeycomb besturingssysteem.

Voor dit geld krijg je een behoorlijk goed presenterende en compleet uitgeruste tablet. In onze review van de Iconia Tab A100 viel vooral de mobiliteit van het apparaat positief op, naast de soepele werking en de snelheid. De tablet beschikt over een 7 inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een Nvidia Tegra 2 dual-core processor, 1GB aan RAM geheugen, twee camera’s, Wifi, USB, HDMI en een microSD card reader. Kortom, je kunt er alle kanten mee op.

De Iconia Tab A100 is vooral geschikt voor diegenen die graag mobiel willen zijn met hun tablet. Wil je vooral een tablet voor het bekijken van films en spelen van games dan is wellicht een 10.1 inch variant een betere optie. De roze kleur maakt de tablet uitermate geschikt als cadeau voor de vrouw, de moeder of de dochter.

De complete review van de Iconia Tab A100 kun je hier lezen. Meer informatie, alle specificaties en de meest recente prijzen vind je op de productpagina van de Iconia Tab A100.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.