Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia Tab A200 tablet gespot

Geschreven door
Geplaatst op4 november 2011, 18:18 CategorieHardware

Nu dat Motorola en ASUS al opvolgers aangekondigd hebben voor hun eerste generatie tablets kan Acer natuurlij niet achterblijven. Vandaag is dan ook een van de opvolgers gesignaleerd in de vorm van de Iconia Tab A200. Een foto van het apparaat, waar overigens nagenoeg niks uit te halen valt, verscheen op de website van Bluetooth SIG, de instantie die licenties voor Bluetooth afgeeft.

Wat we in ieder geval zeker weten is dat de tablet beschikt over Bluetooth en Wifi. Ook zien we een camera aan de voorzijde van het scherm. Daarnaast lijkt het er sterk op dat het een 8.9 of 10.1 inch tablet is aangezien het logo in de horizontale modus aan de onderzijde geplaatst is. Bij het 7 inch model van Acer, de Iconia Tab A100, is het logo aan de bovenzijde van het scherm in landscape modus geplaatst. Informatie over het besturingssysteem (Android Ice cream Sandwich of Honeycomb) ontbreekt nog, net als specificaties over de processor, het geheugen en de aansluitingen.

Het lijkt dus de opvolger van de Iconia Tab A500 te gaan worden, met een achterzijde die over een rode tint beschikt. Het kleinere model, de Iconia Tab A100, komt overigens binnenkort in Nederland ook in een roze variant op de markt.

Een andere tablet van Acer die we nog verwachten is de Iconia Tab M500. Deze tablet, draaiend op MeeGo, werd begin juni gepresenteerd maar sindsdien hebben we er niks meer van vernomen.

Bron: Pocketdroid

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.