Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Acer komt met A510 en A511 Tegra 3 Android tablets’

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2011, 12:00 CategorieAndroid

Vanmorgen doken al berichten op over een quad-core tablet van HTC en nu is het de beurt aan Acer. Acer zal de komende maanden waarschijnlijk haar complete tablet line-up vernieuwen. Eerder zagen we al een foto van de nieuwe Iconia Tab A200 tablet verschijnen en nu zijn er op de Acer support website aanwijzingen gevonden voor nieuwe A510 en A511 modellen.

In de HTML gegevens van een tweetal pagina’s (hier en hier) is te zien dat er een Iconia Tab A510 en Iconia Tab A511 tablet aan staat te komen. Beide modellen zouden draaien op een Tegra 3 quad-core processor en de A500 en A501 opvolgen. De A510 is net als de A500 een Wifi-only model en de A511 is net als de A501 een Wifi plus 3G model. Volgens het Italiaanse HDBlog blijft de overige hardware ongewijzigd ten opzichte van de huidige modellen met wellicht hier en daar een aanpassing in het design.

Qua software hangt het er vanaf wanneer deze modellen gelanceerd gaan worden maar de kans is groot dat Acer ze bij verkoop al voorziet van Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Waarschijnlijk worden de Iconia Tab A511 en Iconia Tab A511 tablets gepresenteerd tijdens de CES 2012 in januari en zullen ze niet lang daarna te koop zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.