Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Acer komt met Iconia Tab A700 en A701 Full HD Tegra 3 tablets’

Geschreven door
Geplaatst op16 november 2011, 18:25 CategorieHardware


Acer is nogal wat van plan de komende maanden. Nadat eerder deze week informatie over mogelijke Iconia Tab A510 en Iconia Tab A511 tablets met een quad-core Tegra 3 processor uitlekte is er vandaag op exact dezelfde manier informatie gevonden over een Iconia Tab A700 en A701. Een nog hoger nummer betekent natuurlijk nog betere specificaties. Zo zouden deze modellen beschikken over een Full HD display.

De informatie over de nieuwe tablets is wederom gevonden in de broncode van de Acer Support website en laat belangrijke informatie zien. De tablets beschikken namelijk over een WUXGA display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels en een quad-core Tegra 3 processor. De daadwerkelijke afmeting van de tablets ontbreekt maar we kunnen er vanuit gaan dat dit rond de 10 inch ligt. Zoals we van Acer kennen zal de Iconia Tab A700 een Wifi-only model zijn, terwijl de Iconia Tab A701 over een 3G module zal beschikken.

Meer informatie, bijvoorbeeld over het besturingssysteem, ontbreekt nog maar als de tablets binnen niet al te lange tijd verschijnen zal Android 3.2 Honeycomb waarschijnlijk nog gebruikt worden. Acer heeft onlangs laten weten de eerste Android 4.0 updates voor begin 2012 in de planning te hebben staan.

Naast tablets met high-end specificaties komt Acer ook met een budget tablet. De Iconia Tab A200 zal niet beschikken over een quad-core processor maar verder aardig volledig uitgerust zijn voor een prijs van 299,00 euro.

Bron: Notebookitalia  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.