Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Advertorial: Samsung Galaxy Note is de creatiefste van allemaal

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2011, 15:14 CategorieHardware

Samsung heeft al een groot assortiment aan mobiele apparaten maar daar is recentelijk een opvallend uniek exemplaar aan toegevoegd. De Samsung Galaxy Note is een apart geval. Het is een smartphone met tablet functies. Het is ook geen smartphone zoals je gewend bent want de Note beschikt over een 5.3 inch display dat voorzien is van de nieuwe AMOLED techniek voor een hoge helderheid, een groot contrast en scherpe beelden.

Creatie is een belangrijk element voor Note gebruikers. Je kunt zo creatief zijn als je wilt. Niet alleen met je vingers maar ook met een speciale S-Pen. Met deze stylus is het mogelijk te tekenen, je smartphone te bedienen en in speciaal ontwikkelde applicaties te werken. Zo kun je het maximale uit je Note halen. Je kunt er bijvoorbeeld heel gemakkelijk teksten, tekeningen en foto’s mee vastleggen. Vervolgens kun je die weer bewerken met geluid, kleur of graphics. Het 5.3 inch display geeft je alle ruimte.

Je zou zeggen dat dit alles niet past in een ultradun design maar niets is minder waar. De Galaxy Note heeft een profiel van slechts 9,65mm en past gewoon in je broekzak. De Galaxy Note beschikt over het Android 2.3 besturingssysteem en dit alles wordt aangestuurd door een krachtige 1.4GHz dual-core processor. Bovendien kun je ook onderweg foto’s maken met de 8 megapixel camera, deze voorzien van een leuke krabbel en versturen naar je vrienden middels de HSPA+ techniek voor mobiel internet.

Meer informatie over de Galaxy Note vind je op de Galaxy website.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.