Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Afbeelding mogelijke LG Optimus Pad 2 uitgelekt

Geschreven door
Geplaatst op26 november 2011, 12:22 CategorieHardware

Je zou zeggen dat LG na de mislukte poging met de Optimus Pad wel twee keer na zou denken om een nieuwe tablet op de markt te brengen. Toch lijkt er al een nieuw product klaar te staan. Uit bovenstaande afbeeldingen kunnen we niet heel veel halen maar het lijkt te gaan om de opvolger van de Optimus Pad, wellicht de Optimus Pad 2. Waarom dit niet de eerste Pad is? Het logo bevindt zich aan de voorzijde.

Bij de eerste Optimus Pad bevindt het logo zich aan de achterzijde. Daarnaast lijkt dit apparaat ook kleiner te zijn dan de 8.9 inch van de eerste generatie. Het logo is namelijk op de korte zijde geplaatst en verschijnt correct wanneer je de tablet in portrait modus gebruikt. Een 9 of 10 inch tablet gebruik je simpelweg vaker in landscape modus. Helaas is dat momenteel alles wat we kunnen bediscussiëren. Over de specificaties, features, lanceerdatum en mogelijke prijs weten we nog niks.

Als LG van de tweede generatie Optimus Pad tablets wel een succes wil maken, en hopelijk hebben ze wat geleerd van de eerste generatie, dan is het 3D display komen te vervallen en zien we minimaal Android 3.2 Honeycomb (met een Android 4.0 update) terug. Daarnaast zou de kans op succes groter worden als de tablet ook beschikt over een nieuwe dual-core chip van Qualcomm of TI, of wellicht de quad-core Tegra 3 processor van Nvidia. Om boven de concurrentie uit te springen moet daarnaast de prijs wat aantrekkelijker zijn dan de 799,00 euro voor de huidige Optimus Pad.

Bron: Pocketnow

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.