Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Alleen vandaag: Korting op de iPad en iPad accessoires

Geschreven door
Geplaatst op25 november 2011, 10:28 CategorieActies

We hadden het al aangekondigd maar het is vandaag de dag dat Apple strooit met kortingen. In Amerika is het Black Friday, wat inhoudt dat elektronica tegen spotprijzen de deur uitgaat en iedereen op zoek gaat naar de beste deals. Apple doet hier ook aan mee maar wil mensen buiten Amerika ook een kans geven producten met korting aan te schaffen. Onder meer de iPad is nu met korting te koop.

De iPad 2 is vandaag met een korting van 35 euro te koop en daarbij krijg je de levering er gratis bij. Dit houdt in dat het goedkoopste model je vandaag 444,00 euro kost. Ook accessoires doen mee met de actie. Zo krijg je 11 euro korting op de Smartcover voor de iPad en krijg je korting op onder meer printersystemen, speakersystemen, projectiesystemen, montagesystemen, en in-ear koptelefoons. Ook iTunes tegoed kan met korting gekocht worden.

Alsof dit alles niet genoeg is zijn ook andere Apple producten, waaronder de Macbook Air, Macbook Pro, iPod Touch en de iMac tegen aantrekkelijke prijzen te koop. Kortom, genoeg om snel een kijkje te nemen in de Apple Store voor alle aanbiedingen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.