Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple biedt komende vrijdag hoge kortingen

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2011, 10:52 CategorieActies

In de VS kennen ze het fenomeen Black Friday. Op deze dag worden door het hele land hoge kortingen gegeven op allerlei elektronicaproducten. Als één van de grotere merken doet Apple hier ook aan mee maar het bedrijf beperkt de actie niet alleen tot de VS. Komende vrijdag kunnen ook Nederlandse consumenten hoge kortingen en gratis leveringen verwachten in de online Apple Store.

Wat de acties exact gaan zijn blijft een verrassing maar Apple zal komende vrijdag, 25 november, in ieder geval gratis levering aanbieden voor bestellingen vanaf 119 euro en hoge kortingen op allerlei producten en accessoires geven. Alle producten, waaronder de iPad, iPhone en iMac doen mee met de actie. Ga dus alvast naar de Apple Store, stel je verlanglijstje samen en vergeet komende vrijdag je alarm niet te zetten om even in de Apple Store te kijken. Een mooie actie vlak voor de feestdagen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.