Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos Arnova G2 serie tablets; alle details

Geschreven door
Geplaatst op16 november 2011, 14:39 CategorieAndroid

Eerder vandaag meldden we al dat Archos een nieuwe telg aan de Arnova G2 serie had toegevoegd in de vorm van de Arnova 9 G2. Inmiddels hebben we alle specificaties en informatie van de Arnova G2 serie tablets bij elkaar gezocht en in de Tablet Productgids geplaatst. Hier vind je nu de 7 inch Arnova 7 G2, de 8 inch Arnova 8 G2, de 9.7 inch Arnova 9 G2 en de 10.1 inch Arnova 10 G2 tablets.

De nieuwe Arnova G2 (tweede generatie) tablets beschikken allen over Android 2.3 Gingerbread als besturingssysteem, Wifi, een microSD card reader om het geheugen uit te breiden, Full HD video weergave, een ARM Cortex A8 1GHz processor, ingebouwde speakers, een microfoon en een camera aan de voorzijde. De 9.7 inch Arnova 9 G2 tablet is de meest geavanceerde van het stel. Dit model beschikt over een HD IPS display met een resolutie van 1.024 bij 768 pixels en een extra volwaardige USB 2.0 aansluiting.

Alle modellen in de Arnova, behalve de Arnova 9 G2, zijn inmiddels in Nederland te koop en worden verkocht in een 4GB en 8GB flash variant. Een overzicht van alle specificaties en prijzen vind je in de Tablet Productgids.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.