Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos introduceert Arnova 9 G2 tablet met 9.7 inch display

Geschreven door
Geplaatst op16 november 2011, 13:35 CategorieAndroid

Archos heeft een nieuw model aan haar budget Arnova serie toegevoegd. De Arnova 9 G2 heeft een 9.7 inch IPS display met een resolutie van 1.024 bij 768 pixels en een capacitief touchscreen. Verder beschikt de tablet over een 1GHz ARM Cortex-A8 single core processor, 8GB aan flash opslaggeheugen, Wifi, een camera aan de voorzijde en Android 2.3 Gingerbread als besturingssysteem.

Qua aansluitingen krijg je een microSD card reader, microUSB poort en een volwaardige USB aansluiting. De tablet heeft een afmeting van 239 mm x 184 mm x 12.5 mm en weegt 630 gram. De prijs is van de tablet is niet bekend maar de meeste producten in de Arnova serie liggen onder de 200 euro. Naast de Arnova 9 G2 heeft Archos recentelijk ook de 7 inch 7 G2, de 8 inch 8 G2 en de 10.1 inch 10 G2 tablets gelanceerd. Meer informatie over de Arnova tablets vind je op de website van Archos.

Naast deze budget Arnova serie heeft Archos ook enkele nieuwe modellen met betere specificaties onder haar eigen naam gelanceerd. De Archos 80 G9 en Archos 101 G9 tablets draaien op Android 3.2 Honeycomb, beschikken over een dual-core processor en krijgen volgend jaar een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.