Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Eee Pad Transformer Prime krijgt officiële pagina

Geschreven door
Geplaatst op22 november 2011, 13:23 CategorieHardware

Het is alweer even geleden dat ASUS haar Eee Pad Transformer Prime officieel presenteerde en vandaag is dan ook eindelijk de officiële productpagina van ASUS online geplaatst. Op deze pagina kun je alle specificaties en features van de nieuwe high-end tablet terugvinden, waaronder een quad-core Tegra 3 processor, een zeer slank design en het optionele keyboard dock.

De ASUS Eee Pad Transformer Prime zal in eerste instantie met Android 3.2 Honeycomb gelanceerd worden maar niet lang na de lancering wordt er een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich uitgerold. De tablet heeft een aantal interessante verbeteringen ten opzichte van de huidige Eee Pad Transformer. Zo beschikt het apparaat over een 8 megapixel camera voor nog scherpere en contrastrijkere foto’s, een snellere en krachtigere processor, een Super IPS+ display voor wijdere kijkhoeken en een hoger contrast, en batterijduur van 18 uur wanneer het keyboard dock aangesloten is. Een compleet overzicht van alle belangrijke verschillen tussen de Transformer en de Transformer Prime vind je in dit artikel.

De Transformer Prime zal begin januari in Nederland verschijnen in twee varianten; een variant met een opslaggeheugen van 32GB en het keyboard dock en een variant met 64GB opslaggeheugen zonder keyboard dock. Beide modellen krijgen waarschijnlijk een prijs van 599,00 euro. Het is niet duidelijk of het keyboard dock ook los gekocht kan worden zodat ook de 64GB versie van een dock voorzien kan worden. Vorige week dook ook een interessante nieuwe accessoires voor de Transformer Prime op in de vorm van een SmartCover.

Voor een compleet overzicht van alle specificaties van de Transformer Prime, alle prijzen en de meest recente artikelen kun je terecht op de productpagina in onze Tablet Productgids.

  • Delen:

Reacties

  1. tristan
    27 november, 2011 om 18:02

    zit er in de asus eee pad transformer prime nu ook een disk drive
    of accepteert hij een externe disk drive laat het me even weten
    groetjes

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.