Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Eee Pad Transformer Prime verschijnt wederom in video

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2011, 13:26 CategorieHardware

Vorige week plaatsen we een zeer interessante video review van de nieuwe ASUS Eee Pad Transformer Prime tablet maar helaas besloot deYouTube gebruiker deze video’s na een dag te verwijderen. Het maakt het niet helemaal goed maar we hebben wel een nieuwe hands-on video gevonden waarin de belangrijkste features van de nieuwe high-end tablet van ASUS uitgelicht worden.

Zoals je in onderstaande video, gemaakt door Ritchie’s Room, ziet wordt de aandacht vooral gevestigd op het uiterlijk en de hardware van de tablet, waar ook de belangrijkste verbeteringen zich bevinden. Zo beschikt de tablet over een nieuwe quad-core Tegra 3 processor met een hoge snelheid, een Super IPS + display met extreem wijde kijkhoeken en een hoge helderheid, een zeer slank profiel, en een design dat doet denken aan de Zenbook series van ASUS.

De persoon in de video is in ieder geval behoorlijk enthousiast over de opvolger van de Eee Pad Transformer. De tablet moet de nieuwe standaard zetten voor Android tablets. Benieuwd naar alle verbeteringen en verschillen ten opzichte van de eerste generatie Transformer tablets? Lees dit artikel voor een compleet overzicht. Alle recente nieuwtjes, video’s en reviews van de ASUS Eee Pad Transformer Prime vind je op de productpagina.

De Transformer Prime wordt begin januari in Nederland verwacht voor een prijs van 599 euro. Hiervoor kun je kiezen uit een 32GB + dock en een 64GB zonder dock versie.

 • Delen:

Reacties

 1. Erik
  28 november, 2011 om 17:14

  Ziet er goed uit!
  De maker van de video heeft laten weten dat er binnen enkele uren een nieuwe video wordt geüpload waarin ze vragen van de reacties zullen demonstreren op de transformer prime!

 2. Harold
  28 november, 2011 om 19:33

  Ik wil hem eergisteren al hebben………………

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.