Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus Padfone smartphone / tablet komt in februari 2012

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2011, 11:17 CategorieAndroid

ASUS heeft grootse plannen op het gebied van tablets. Uit het kwartaalverslag van de fabrikant bleek dat de agressieve marketingstrategie voorgezet gaat worden en dat we volgend jaar de eerste twee Windows 8 tablets van ASUS kunnen verwachten. Ook worden er begin 2012 twee nieuwe Android tablets gelanceerd, waaronder de Padfone. Volgens Digitimes, die zich baseert op uitspraken van CEO Jerry Shen, zal dit in februari gebeuren.

De Padfone is een geheel nieuwe productcategorie aangezien het zowel een 10.1 inch tablet als een 4 inch smartphone is. De smartphone bevat de hersenen en de aansturing van het geheel en kan in de tablet geplaatst worden. De tablet is dus een soort van dock. Verdere details ontbreken nog maar waarschijnlijk zien we Android 4.0 Ice cream Sandwich terug en ASUS kennende zal de Padfone zeer compleet en uitgebreid zijn. Over een prijs en exacte lanceerdatum voor Nederland of Europa is nog niks bekend.

Naast de Padfone verschijnt er nog een Android tablet begin 2012 welke Digitimes omschrijft als een 7 inch Transformer. Dat lijkt nogal vergezocht aangezien een 7 inch tablet met kleinere keyboard dock het doel van de hybride tablet voorbij schiet. Een geheel nieuwe 7 inch tablet met een lagere prijs (denk aan de Acer Iconia Tab A100) of wellicht de ASUS Eee Pad MeMO 3D zouden mogelijkheden kunnen zijn. Daarnaast gaan er geruchten dat de Eee Pad Slider in een nieuwe en geavanceerdere versie uitgebracht wordt.

Bron: AndroidCommunity

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.