Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘ASUS Transformer Mini of MeMO 3D begin 2012 voor 299 dollar’

Geschreven door
Geplaatst op25 november 2011, 18:58 Categorie3D tablets

Tijdens een presentatie van de kwartaalcijfers eerder dit jaar kwamen we al tegen dat ASUS begin volgend jaar twee nieuwe Android tablets zal lanceren. Een van deze modellen zal de ASUS Padfone zijn, maar over het tweede model bestaat nog veel onzekerheid. Aan de ene kant zou het de bijna vergeten Eee Pad MeMO 3D kunnen zijn, maar aan de andere kant zou ASUS wel eens met een Eee Pad Transformer Mini kunnen komen.

Volgens informatie van markt-analisten, waar Digitimes de hand op heeft weten te leggen, zal ASUS begin 2012 een 7 inch lanceren, eerder de 7 inch Eee Pad Transformer genoemd, voor een prijs van 299 dollar. Hiermee moet het bereik van ASUS in tablet markt, en dus het marktaandeel, vergroot worden. Of ASUS echt zo ver gaat om een 7 inch Transformer (met optioneel keyboard dock dus) in de markt te zetten lijkt me op zijn minst twijfelachtig maar aan de andere kant liet ASUS Nederland ons eerder weten dat de komst van de Eee Pad MeMO 3D op losse schroeven stond.

Toch zal het allemaal waarschijnlijk minder spannend zijn dan het lijkt en heeft de Eee Pad MeMO 3D de beste kansen. ASUS presenteerde deze tablet in mei van dit jaar al maar na de informatie die wij van ASUS Nederland kregen zijn er geen officiële berichten meer over opgedoken. Deze tablet heeft een 7 inch bril-vrij 3D display als unieke feature en daarnaast wordt de MeMIC headset meegeleverd voor muziek en telefoongesprekken. We zullen nog een paar weken geduld moeten hebben voordat we zeker weten wat voor nieuws ASUS voor ons in petto heeft.

ASUS Eee Pad Transformer Prime

Overigens geldt voor Nederland (en wellicht andere landen in Europa) dat de nieuwe ASUS Eee Pad Transformer Prime ook pas in 2012 verschijnt. In landen als de VS wordt de tablet in december nog verwacht. Meer informatie over de ASUS Eee Pad Transformer Prime vind je op de productpagina. Een  van de eerste hands-on video’s waarin de Transformer Prime met Android 4.0 Ice Cream Sandwich te zien is vind je in dit artikel.

Via: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.