Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De 10.1 inch Mimo Magic Touch is een USB tablet voor je PC

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2011, 23:30 CategorieHardware

Over het feit of dit een tablet is of niet valt te twisten maar een interessant nieuw product is het zeker. Het bedrijf MIMOmonitors heeft een unieke touchscreen monitor voor bij een PC aangekondigd. Nou is een monitor met touchscreen niet zo speciaal, maar deze Mimo Magic Touch hoeft puur met een USB kabel verbonden te worden om je PC middels een 10.1 inch touchscreen te bedienen.

Hoewel het display technisch gezien overweg kan met four-point multitouch heb je de beschikking over single-touch bediening. Ook is de touch bediening alleen mogelijk wanneer de PC draait op Windows 7. Met andere besturingssysteem, waaronder ook Mac OSX, kan de Mimo Magic Touch als extra monitor gebruikt worden. Via de USB kabel wordt het touchscreen voorzien van zowel beeld als stroom. Zo kun je dit apparaat gebruiken als een kleine TV met touch bediening of een tablet voor bediening van je home cinema systeem.

De Mimo Magic Touch moet in twee verschillende modellen verschijnen; een model met twee USB aansluitingen en een stroomadapter om via USB aangesloten apparaten op te kunnen laden (Touch Deluxe, 329,99 dollar) en de eenvoudige variant met één USB aansluiting (Touch, 299,00 dollar). Beide modellen beschikken over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels. In de VS gaan de pre-orders voor de Mimo Magic Touch vanaf morgen van start.

Bron: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.