Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De waterdichte Fujitsu Arrows LTE Honeycomb Tab

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2011, 10:57 CategorieAndroid

We hebben de zakelijke Fujitsu Arrows Tab al een keer voorbij zien in een video waarin een demonstratie van de bediening middels gebaren gegeven werd. Ook was de codenaam van de tablet nog F-01D. Inmiddels is de tablet officieel gepresenteerd onder de naam Arrows LTE Tab en is het de beurt aan de tweede interessante feature om gedemonstreerd te worden. De tablet is namelijk waterdicht.

Met waterdicht bedoelen we dan ook echt waterdicht. Het is mogelijk het apparaat geheel in water onder te dompelen zonder dat er ook maar iets fout gaat. Naast deze feature beschikt de Fujitsu Arrows LTE  Tab over Android 3.2 Honeycomb als besturingssysteem, een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1GHz dial-core Tegra 2 processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB of 32GB aan opslaggeheugen, een microUSB aansluiting en een microHDMI poort. In onderstaande video wordt het apparaat, inclusief onderdompelen in water, gedemonstreerd.

Zoals je ziet blijft de tablet werken wanneer volledig ondergedompeld in water. Of je dit nodig hebt is een tweede maar in de zakelijke markt zal vast iemand blij zijn dat er eindelijk een tablet met deze functie gelanceerd wordt.

Bron: AndroidCommunity

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.