Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell Latitude ST Windows tablet te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2011, 13:00 CategorieHardware

Vorige week werd de Dell Latitude ST gelanceerd in de VS en inmiddels is de tablet ook te bestellen in Nederland. Via de website van Dell zijn er drie verschillende varianten te koop voor een prijs vanaf 639,00 euro exclusief BTW. De Latitude ST is een tablet met een 10.1 inch display, een 1.5GHz Intel Atom processor, Windows 7 als besturingssysteem en is vooral gericht op de zakelijke markt.

Verder beschikt de Dell Latitude ST beschikt over een displayresolutie van 1.366 bij 768 pixels, 2GB aan DDR2 werkgeheugen, een stylus houder, een intern opslaggeheugen van 128GB (SSD) of 64GB (Harddisk), Wifi connectiviteit, een microSD card slot, een camera aan de voor-en achterzijde, een batterij die 8 uur mee moet kunnen gaan, en aansluitingsmogelijkheden middels USB en HDMI. De tablet maakt gebruik van gehard Gorilla Glass en weegt 816 gram. Mocht je onderweg online willen zijn kun je ook kiezen voor een 3G variant.

Naast de keuze uit drie varianten kun je op de website van Dell ook verschillende configuraties kiezen om je tablet helemaal naar eigen smaak in te richten. Ook kun je verschillende accessoires kopen waaronder een dockin station met 3 USB aansluitingen, een LAN verbinding, HDMI en een audio uitgang. Meer informatie, alle modellen en de volledige specificaties van de Dell Latitude ST vind je hier.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.