Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste Tegra 3 game verschijnt in Nvidia’s Tegra Zone

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2011, 15:29 CategorieGaming

Wanneer je een tablet hebt die uitgerust is met een quad-core Tegra 3 processor van Nvidia dan wil je natuurlijk ook een game hebben die daadwerkelijk laat zien wat de processor kan. Daar komt de Glowball game om de hoek kijken; compleet geoptimaliseerd voor quad-core Tegra 3 tablets met lichteffecten, geavanceerde bewegingen en extreme contrasten. Een nadeel; er is nog geen Tegra 3 tablet op de markt.

Toch zal dit niet lang meer duren met de komst van de ASUS Eee Pad Transformer Prime en waarschijnlijk n0g wat andere tablets van onder meer Acer en Lenovo. De Glowball Part 2 game is te downloaden in de Nvidia Tegra Zone market, waar overigens nog heel wat andere games te krijgen zijn. In onderstaande video wordt de game in een onderwater level met indrukwekkende graphics gedemonstreerd door Nvidia. De demo is gemaakt op een Transformer Prime tablet, draaien op Android 3.2 Honeycomb, waarbij alle vier de kernen van de processor gebruikt worden.

Zoals je ziet is de dynamische belichting vooral zeer indrukwekkend en bijna te vergelijken met het spelen van een game op een gameconsole, zeker wanneer je het met eerdere gameplays vergelijkt. Natuurlijk is dit maar een klein voorbeeld van wat de Tegra 3 processor, of wellicht een andere quad-core processor, allemaal kan. Wil je weten hoe de quad-core Tegra 3 chip van Nvidia werkt? Check dan dit artikel.

Bron: AndroidCommunity

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.