Eerste video review ASUS Eee Pad Transformer Prime

23 november 2011 1 Minuut 4 Reacties
Transformer-Prime-video-review

Naar mate de lancering van de ASUS Eee Pad Transformer Prime dichterbij komt duiken er steeds meer foto's en video's van de tablet op. Eerder deze week zagen we al een korte demonstratievideo van Android 4.0 Ice Cream Sandwich op de Transformer Prime en vandaag is er een wat uitgebreidere video review opgedoken van de tablet, helaas wel nog met Android 3.2 Honeycomb.

Ook moet van te voren gezegd worden dat het in de video om een pre-productie model gaat. De hardware kan dus nog veranderen bij het uiteindelijke model. Toch maakt de tablet in deze video weer een behoorlijk aardige indruk en krijgen we een gedetailleerde blik op het design en de aansluitingen. Zoals we bij eerdere video’s al zagen heeft de tablet geen enkele moeite met 1080p Full HD video’s en geavanceerde games, wat we natuurlijk met een quad-core Tegra 3 processor ook wel mogen verwachten. Ook lijkt de wallpaper een stuk geavanceerder dan wat we tot op heden bij Honeycomb tablets gezien hebben. Meer beweging, meer objecten en meer detail.

Video’s zijn inmiddels door de gebruiker verwijderd. Het is niet helemaal hetzelfde maar vandaag (28/11) is er een nieuwe video opgedoken.

De persoon in de video onderwerpt de Transformer Prime ook aan een benchmark test, met een niet geheel indrukwekkend resultaat, maar hij merkt op dat dit een stuk hoger zal liggen zodra de tablet op Android 4.0 Ice Cream Sandwich draait. Bekijk onderstaande video voor een wat uitgebreidere eerste indruk van de Eee Pad Transformer Prime.

Zoals je in de video kunt zien wordt de Transformer Prime ook naast de huidige Transformer en de iPad 2 gelegd. Het nieuwe model is een stuk lichter en slanker, en heeft een aantrekkelijker design dan de huidige Transformer. Een complete vergelijking tussen beide modellen vind je op deze pagina.

Bron: Tabletcommunity

Reacties (4)