Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Full HD demo camera ASUS Eee Pad Transformer Prime

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2011, 1:41 CategorieHardware

Een van de nieuwe features van de ASUS Eee Pad Transformer Prime is de 8 megapixel camera. Deze camera is uitgerust met een groter diafragma voor een meer scherpte/diepte en verschillende technieken om het contrast te verhogen. Eerder kwamen we al indrukwekkende foto’s tegen, gemaakt met de Transformer Prime, en vandaag is de eerste Full HD video opgedoken, ook gedraaid met de Transformer Prime.

De camera van de Transformer Prime beschikt ook over een LED flitser die in een ‘continue’ modus gezet kan worden tijdens het filmen. Het vreet batterij maar dan heb je wel wat belichting tijdens donkere situaties. Daarnaast registreert de camera beeldmateriaal in een 1080p Full HD resolutie met een frame rate van 30 beelden per seconde. Alsof dat nog niet genoeg is kun je ook time-lapse opnamen maken met 1 frame per seconde. Zoals je in onderstaande video ziet is de kwaliteit aardig indrukwekkend. Ook worden er een aantal effecten getoond, als sepia en negatief, die je kunt gebruiken voor filmopnamen en foto’s.

De volledige features, functies en specificaties van de Eee Pad Transformer Prime vind je op de productpagina. Wil je weten wat de belangrijkste verschillen zijn tussen de eerste generatie Transformer tablets en de Transformer Prime? Lees dan dit artikel met een compleet overzicht.

De tablet zal begin januari in Nederland verschijnen voor een prijs van 599,00 euro. Dit is voor zowel de 32GB versie met dock als de 64GB versie zonder dock. In de VS zal de tablet waarschijnlijk begin december al te koop zijn. Zodra we Nederlandse winkels spotten die de tablet als pre-order hebben staan of al op voorraad hebben lees je het natuurlijk als eerste hier.

Inmiddels zijn de eerste reviews gepubliceerd. Bekijk hier een overzicht van de eerste ervaringen.

Bron: Droidlife

  • Delen:

Reacties

  1. Katya
    30 november, 2011 om 17:55

    Geen 3G :(

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.