Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on video Viewsonic Viewpad 7e

Geschreven door
Geplaatst op4 november 2011, 12:03 CategorieAndroid

ViewSonic brengt binnenkort een aantal nieuwe tablets op de markt, waaronder de ViewPad 7e budget tablet. We hebben er tot nu toe nog weinig van vernomen maar een eerste hands-on video moet meteen duidelijk maken wat de tablet exact inhoudt. De ViewPad 7e heeft een 7 inch 4:3 display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels en wordt vooral in de markt gezet als uitgebreide e-reader.

Het design heeft ook een e-reader look meegekregen met een wit glanzende afwerking. Verder beschikt het model over een 1GHz single-core processor, 512MB aan werkgeheugen, Wifi, Bluetooth, een camera aan de voor-en achterzijde, een microSD card reader om het geheugen uit te breiden, een microHDMI aansluiting voor weergave op een TV of monitor en Android 2.3.1 Gingerbread als besturingssysteem. Helaas krijg je geen Android Market, maar wel kun je kiezen voor de ViewScene 3D interface die een wat modernere 3D look en feel aan de tablet geeft.

De ViewSonic ViewPad 7e moet eind dit jaar nog in Nederland verschijnen voor een prijs die waarschijnlijk op 169,00 euro ligt. Mocht je een iets groter display willen dan kun je gaan voor de ViewSonic ViewPad 10e welke ook dit jaar nog in Nederland moet verschijnen.

Bron: Netbooknews

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.