Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘HTC komt in februari met een quad-core Android tablet’

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2011, 11:16 CategorieHardware

Het is onduidelijk wat HTC exact van plan is op het gebied van tablets maar dat er iets aan staat te komen lijkt zeker. Vorige week gaf CEO Peter Chou al aan in 2012 een nieuwe poging te wagen in de tablet markt en er gaan geruchten over Windows 8 tablets. Vandaag heeft Digitimes van de Chinese krant Commercial Times vernomen dat er in ieder geval een tablet met Nvidia’s Tegra 3 quad-core processor gelanceerd zal worden.

HTC zou deze nieuwe tablet tijdens het Mobile World Congres in februari willen presenteren en in het derde kwartaal van 2012 op de markt willen brengen, nog voordat de eerste generatie Windows 8 tablets verschijnt. Het zou volgens de bronnen ook de enige Android tablet zijn die HTC in 2012 presenteert. Een Windows 8 tablet behoort, volgens recente geruchten, nog wel tot de mogelijkheden. Vorige week gaf HTC aan een echt onderscheidend product op de markt te willen brengen dat niet lijkt op wat iedereen al doet.

Of de tablets ook in Nederland gelanceerd zullen worden is nog maar de vraag. HTC Nederland heeft onlangs namelijk laten weten voorlopig geen tablets meer uit te brengen in ons land.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.