Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HTC Quattro Tegra 3 tablet foto en specs uitgelekt

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2011, 23:45 CategorieAndroid

Eerder deze week dook het gerucht op dat HTC in februari met een quad-core Tegra 3 Android tablet zou komen en vandaag is de eerste foto al uitgelekt, inclusief een aantal specificaties. De nieuwe 10.1 inch tablet moet de naam HTC Quattro meekrijgen, zal waarschijnlijk tijdens het Mobile World Congres in februari gepresenteerd worden en moet in de tweede helft van 2012 op de markt verschijnen.

De anonieme bron van Pocketnow weet verder te melden dat de HTC Quattro beschikt over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 768 pixels, 1GB aan RAM geheugen, een Nvidia Tegra 3 quad-core processor, 16GB intern opslaggeheugen, een microSD card reader, ondersteuning voor de Scribe stylus, een 2 megapixel camera aan de achterzijde, een 1.3 megapixel camera aan de voorzijde en Beats audio. De tablet moet een profiel hebben van slechts 9mm en komt waarschijnlijk in een Wifi-only en een 3G variant. Qua software wordt de tablet uitgerust met Android 4.0 Ice Cream Sandwich met daar overheen de HTC Sense schil zoals we ook op de HTC Flyer zagen. Daarnaast zou HTC een HD versie van de Watch movie store en 5GB Dropbox opslagruimte meeleveren.

Alles bij elkaar genomen zou je zeggen dat het een aardig plaatje is maar toch valt het tegen. HTC heeft namelijk vorige week nog aangegeven dat de eerstvolgende tablet echt onderscheidend moet zijn. Een me-too product zou niet tot de opties behoren volgens CEO Peter Chou. Als we naar bovenstaande specificaties kijken lijkt het toch aardig op een me-too product. Laten we hopen dat HTC nog een verrassing in petto heeft.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.