Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei MediaPad te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2011, 23:21 CategorieHardware

In oktober kregen we al de bevestiging dat de Huawei MediaPad naar Nederland zou komen en vanaf vandaag is de tablet dan ook daadwerkelijk te koop. Voor een adviesprijs van 429,00 euro, waar onder andere Redcoon en Conrad overigens al aardig wat onder zitten, krijg je een 7 inch tablet met standaard 3G connectiviteit en een snelle 1.2GHz dual-core Qualcomm Snapdragon processor.

Verder is de Huawei MediaPad uitgerust met een IPS display voor wijde kijkhoeken, een displayresolutie van 1.280 bij 800 pixels, Wifi, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een 1.3 megapixel camera aan de voorzijde, 8GB aan intern opslaggeheugen, Bluetooth 2.1, GPS, een microUSB en een microHDMI aansluiting. Qua besturingssysteem krijg je Android 3.2 Honeycomb en het is vooralsnog onduidelijk of de update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich inbegrepen is.

Bij Redcoon vind je de Huawei MediaPad momenteel voor de laagste prijs; 375,00 euro. Mocht je de tablet met abonnement willen aanschaffen kun je terecht bij Belsimpel, alleen moet je hier wat langer wachten voordat je hem in huis hebt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.