Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPad 3 wordt dikker door hoge resolutie display’

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2011, 14:48 CategorieHardware

Als er ergens elke dag geruchten over verschijnen zijn het wel de nieuwe producten van Apple. Toch komt er zo nu en dan een gerucht door dat interessant is. Zo bereikt ons vandaag het gerucht dat de derde generatie iPads wel eens dikker zou kunnen zijn dan de huidige generatie. Dit zou komen door het hoge resolutie display dat krachtigere en meer achtergrondverlichting vereist.

Volgens bronnen van iLounge zal de iPad 3 zo’n 0.7mm dikker worden dan de iPad 2, welke 8,8mm dik is. Wat is 0,7mm nou zul je jezelf afvragen. In principe niet veel natuurlijk maar één strijd zal Apple op moeten geven en dat is de strijd om de dunste tablet. Voor menig persoon zal die 0,7mm in ieder geval weinig verschil maken. De iPad 3 zou volgens eerdere geruchten voorzien worden van een display resolutie van 2.048 bij 1.536 pixels, wat Apple weer een flinke voorsprong geeft op de Android concurrenten.

Toch zitten de Android fabrikanten ook niet stil. Acer zou namelijk binnenkort met de Iconia Tab A700 een Full HD display introduceren, al is hiervan nog niks officieel bevestigd. Display leveranciers van Apple zouden overigens volgens eerder berichten moeite hebben met de massaproductie van een high-res display waardoor Apple wellicht nog een generatie zou willen uitzitten met de huidige resolutie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.