Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo werkt aan 5 inch IdeaTab Android tablet

Geschreven door
Geplaatst op22 november 2011, 19:09 CategorieAndroid

Lenovo zet vol in op tablets. Dit jaar heeft de fabrikant al een aantal high-end tablets op de markt gebracht en daar lijkt binnenkort een volgend exemplaar bij te komen. De grootte van het assortiment begint al op dat van Samsung te lijken maar er is nog iets dat veel weg heeft van Samsung. Zo zou de nieuwe telg van de Lenovo familie de concurrentie aan moeten gaan met de Samsung Galaxy Note. De tablet beschikt namelijk over een 5 inch display.

Van een anonieme bron ontving Engadget vandaag fotomateriaal en specificaties over de nieuwe 5 inch IdeaTab. De tablet zou beschikken over een dual-core processor, zowel een microUSB als een microHDMI aansluiting en een camera aan de voorzijde. Verder lijkt de tablet te beschikken over capacitieve hardware knoppen, wat zou inhouden dat de IdeaTab het zonder Android Honeycomb of Ice Cream Sandwich moet stellen. Onduidelijk is of de tablet beschikt over een GSM modem voor telefoongesprekken via het telefoonnetwerk.

Over de prijs en beschikbaarheid is nog niks bekend, en daarbij vraag ik me toch af of er echt een markt is voor 5 inch tablets / smartphones. Zou jij er een aanschaffen? En is het dan een tablet of een smartphone voor je?

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.