Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mac OS X Lion op de Samsung Series 7 Slate

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2011, 17:50 CategorieNieuws

De Samsung Series 7 Slate is een van de meest geavanceerde Windows tablets van dit moment. De tablet beschikt over een 11.6 inch display, een Intel Core i5 processor, 4GB aan werkgeheugen en een Solid State Disk. Standaard wordt de Series 7 Slate geleverd met Windows 7 als besturingssysteem maar we hebben eerder al gezien dat het draaien van Windows 8 ook geen probleem is. Met deze specificaties is zelfs het Mac OS X besturingssysteem een eitje. Natuurlijk is het besturingssysteem van Apple niet geoptimaliseerd voor touch maar toch presteert het aardig goed door de grote icons, widgets en fullscreen apps.


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.