Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Marmitek lanceert BoomBoom 152 draadloze speaker voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2011, 16:13 CategorieAccessoires

Muziek afspelen op je iPad of iPhone is niet altijd even optimaal. Om deze reden heeft Marmitek de BoomBoom 152 ontwikkeld. Dit is een draagbare speaker die je draadloos kunt verbinden met je iPhone of iPad. Hiermee kun je thuis, op het strand, in het park, bij vrienden of waar dan ook, je favoriete muziek afspelen met een geluidskwaliteit die een stuk beter is dan dat van de iPad of iPhone.

Door een “goed doordachte plaatsing van de tweeters” moet de speaker een stevig en rijk stereogeluid bieden met heldere hoge en middenfrequenties. Daarnaast moet de de subtiel weggewerkte 20cm baspoort voor rijke en diepe lage tonen zorgen. De ingebouwde oplaadbare accu zorgt tot acht uur lang voor muziek, wanneer er geen stopcontact in de buurt is. De BoomBoom 152 is wit en vanaf heden verkrijgbaar voor slechts 49,95 euro. Ook kun je kiezen voor een zwarte variant, de BoomBoom 150, die voor dezelfde prijs te koop is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.