Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Microsoft Office komt naar de iPad’

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2011, 10:56 CategorieApple

Microsoft zou hard werken aan Office applicaties voor de iPad. Volgens bronnen van de The Daily, toegewijd aan nieuws over de tablet van Apple, zouden de verschillende Office apps 10 dollar per stuk gaan kosten, uitgeklede versies van de desktop software zijn en moeten ze ergens volgend jaar in de App Store verschijnen. Microsoft zelf heeft nog niks bekendgemaakt over Office voor iOS.

Er is al meer software voor tekstverwerking en het lezen van Office documenten te downloaden in de App Store en Apple heeft haar eigen variant van Office, met onder meer Pages en Numbers, al langere tijd beschikbaar voor 10 dollar per applicatie. Microsoft zou met Office for iPad de concurrentie aan willen gaan met de Apple software. Meer specificaties over de software en een exacte releasedatum werden niet genoemd.

Lees het artikel ‘De 10 beste iPad apps voor mobiel werken‘ voor een overzicht van interessante tekstverwerkingssoftware.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.