Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola komt met Corvair tablet voor home cinema systemen

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2011, 17:04 CategorieAndroid

Motorola heeft een drukke week achter de rug met de presentatie van twee nieuwe tablets, maar er komt meer aan. The Verge heeft een aantal foto’s ontvangen van een Motorola tablet met de naam Corvair. Van wat we uit de foto’s kunnen halen lijkt de 6 inch Android tablet speciaal voor de salontafel gemaakt te zijn met bediening voor je complete home cinema systeem.

De Corvair tablet heeft een 6 inch display en draait op Android 2.3 Gingerbread. Op de doos valt te lezen “Dedicated controller for the connected” wat in principe inhoudt dat het een geavanceerde afstandsbediening is, met onder meer Wifi en infrarood (wat we ook van de Sony Tablet S kennen). Daarnaast lijkt het erop dat alles wat er op het scherm van de tablet verschijnt ook op TV weergegeven kan worden. Een complete multimedia tablet met streaming mogelijkheden dus.

Verdere specificaties zijn momenteel onduidelijk maar uit de teksten op de doos kunnen we ook weer opmaken dat we niet veel hoeven te verwachten; “”Optimized for low cost.”

Volgens de bronnen van The Verge is wordt de tablet momenteel getest door kabelmaatschappijen. De kans is groot dat de tablet speciaal voor de set-top-boxes van Motorola ontwikkeld wordt en dan hebben de meeste mensen hier in Nederland er weinig aan. Mocht er meer informatie verschijnen lees je het natuurlijk hier.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.