Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Xoom 2 in december te koop voor 399 euro

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2011, 16:56 CategorieAndroid

Het was even stil rondom de opvolger van de Motorola Xoom maar vandaag is er een flyer opgedoken van de Engelse retailer Carphone Warehouse waarin de Xoom 2 geadverteerd wordt voor de komende feestdagen. In Ierland kan men in december naar de winkels voor een Xoom 2 met 16GB aan opslaggeheugen voor 399,90 euro. Het lijkt hier te gaan om de Media Edition die we eerder al tegenkwamen, al wordt dit niet expliciet gemeld.

Volgens de flyer, in handen gekregen door Engadget, beschikt de Motorola Xoom 2 (Media Edition) over een 8.2 inch display met een nog onbekende resolutie. Qua software krijg je in ieder geval Android 3.2 Honeycomb (dus nog geen Android 4.0 Ice Cream Sandwich) en Wifi.

Veel meer valt er niet uit de flyer te halen, maar als we naar eerdere geruchten kijken krijg je ook een microSD card reader om het geheugen uit te breiden, Bluetooth, GPS, een camera aan de voorzijde voor videogesprekken, een camera aan de achterzijde en een IPS display met zeer wijde kijkhoeken.

Begin volgend jaar kunnen we waarschijnlijk ook een 10.1 inch opvolger van de Motorola Xoom verwachten, hopelijk direct met Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.