Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Xoom krijgt Android 3.2 update

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2011, 10:57 CategorieAndroid

Het heeft even moeten duren maar ook in Nederland is de Android 3.2 update voor de Motorola Xoom inmiddels beschikbaar. De update wordt OTA (Over The Air) verstuurd en verschijnt als automatische melding. Mocht je niet kunnen wachten kun je ook handmatig naar een update zoeken. Android 3.2 moet onder meer verschillende bugfixes, een snellere schermrotatie, verbeterde hardware ondersteuning, volledige SD card ondersteuning en een nieuwe zoom-to-fill functie voor applicaties met zich meebrengen.

Zoals je als Motorola Xoom bezitter waarschijnlijk al wel gemerkt hebt is Motorola in Europa niet de snelste met software updates. Dit komt doordat Google in de VS veel meer invloed heeft op de ontwikkeling van de Xoom en zelfs verantwoordelijk is voor de updates. Buiten de VS is Motorola de verantwoordelijke, wat overigens volgens het bedrijf zelf wel meer mogelijkheden biedt om extra software functies toe te voegen.

Mocht je nieuwe functies of interessante nieuwigheden tegenkomen na de Android 3.2 update dan lezen we het natuurlijk graag hieronder terug.

Bedankt Ton!  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.