Officiële Smart Cover voor ASUS Eee Pad Transformer Prime opgedoken

16 november 2011 1 Minuut 9 Reacties
Smart-Cover-Transformer-Prime

Na de officiële presentatie vorige week duiken er steeds meer details over de ASUS Eee Pad Transformer Prime op. Zo kwamen we vorige week de eerste hands-on ervaringen tegen, samen met foto's gemaakt met de 8 megapixel camera van de Transformer. Vandaag is het de beurt aan een zeer interessante accessoire voor de nieuwe tablet; een Smart Cover met veel mogelijkheden.

De Duitse collega’s van Tabletcommunity kwamen vandaag de productpagina van de Transformer Prime op Amazon.de tegen maar dat was niet alles. Zo werd ook het losse keyboard dock al gespot voor een prijs van 149,00 euro, zowel in het grijs (wat paars-achtig is) en goud. Op zich is dit al opvallend aangezien dit kan betekenen dan in Nederland het keyboard dock ook los te koop zal zijn. ASUS Benelux houdt nog steeds vol dat er twee variant te koop zullen zijn in ons land; een 32GB + dock variant en een 64GB tablet-only variant. Hopelijk wordt het keyboard dock dan ook los verkocht.

Een andere interessante accessoire is de Smart Cover. Qua uiterlijk lijkt de Smart cover wellicht op een accessoire voor de iPad 2, maar deze werkt toch net wat anders. De Smart Cover voor de Transformer Prime is niet alleen voor de bescherming van het display maar dient ook als standaard. De techniek ziet er wat gecompliceerder uit dan bij Apple’s SmartCover maar het resultaat blijft dat je de tablet in verschillende posities kunt plaatsen.

De Smart Cover komt in de kleuren grijs, groen, roze en zwart en is bij Amazon.de te koop voor 39,00 euro. Waarschijnlijk zal de prijs in Nederland hetzelfde zijn. De ASUS Eee Pad Transformer Prime moet begin 2012 in Nederland verschijnen. De prijs ligt voor beide varianten waarschijnlijk op 599,00 euro.

Reacties (9)