Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Podcast: Deze Week in Tablets #10

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2011, 0:33 CategorieAndroid

Het is tijd voor alweer de tiende wekelijkse podcast, een jubileum editie dus! Helaas hebben we gaan groots feestelijk nieuws maar bespreken we, ik en Sam van projectcafe.co, de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets en software voor mobiele besturingssystemen. Daarnaast bespreekt Nick van TouchApps.nl een aantal interessante applicaties en software toepassingen voor tablets.

Deze week bespreken we in de podcast onder andere de voor-en nadelen van budget tablets (wel of niet kopen?), de toekomst van tablets en smartphones en de komst van het Ubuntu besturingssysteem naar tablets, smartphones en Smart TV’s. Daarnaast geef ik kort een overzicht van alle tablets die al zeker voorzien gaan worden van Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Natuurlijk kan ook deze week de strijd om de patenten niet ontbreken met deze keer Apple’s Slide to unlock functie. Hieronder vind je de volledige podcast en relevante links naar onderwerpen die in de podcast besproken worden.

[powerpress]

Gerelateerde artikelen

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.