Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Podcast: Deze Week in Tablets #11

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2011, 22:08 CategorieApple

We zijn alweer toe aan de elfde editie van onze wekelijkse podcast. Samen met Sam van projectcafe.co bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. We bespreken de nieuwste tablets en de opvallendste nieuwtjes. Daarnaast bespreekt Nick van TouchApps.nl een aantal interessante applicaties en software toepassingen voor tablets.

Deze week bespreken we onder andere een aantal zakelijke tablets die afgelopen week gelanceerd zijn in Nederland, de twee nieuwe tablets van Motorola, de rechtszaak tussen Apple en Motorola, en de gebruik van 3G en de microSD card functie op tablets. Daarnaast kijken we kort naar de ASUS Eee Pad Transformer Prime, welke morgen gepresenteerd wordt, en de Nook Tablet als concurrent van de Amazon Kindle Fire. Hieronder vind je de volledige podcast en relevante links naar onderwerpen die in de podcast besproken worden.

[powerpress]

Gerelateerde artikelen

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.