Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Podcast: Deze Week in Tablets #12

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2011, 20:33 CategorieAndroid

Het is weer dinsdag en dus tijd voor de wekelijkse podcast over tablets. Samen met Sam van projectcafe.co bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. We bespreken de nieuwste tablets en de opvallendste nieuwtjes. Daarnaast bespreekt Nick van TouchApps.nl een aantal interessante applicaties en software toepassingen voor tablets.

Deze week bespreken we onder andere uitvoerig de functies, features en prijsstelling van de nieuwe ASUS Eee Pad Transformer Prime tablet, hebben we het over Adobe dat stop met de ontwikkeling van Flash voor mobiele apparaten, bespreken we verschillende (geruchten over) nieuwe tablets met de quad-core Tegra 3 processor en hebben we het over het feit dat Samsung haar assortiment tablets overzichtelijk wil houden voor de Nederlanders. Daarnaast kijken we kort naar de ASUS Eee Pad Slider, welke ik deze week in bezit heb voor een uitgebreide review. Hieronder vind je de volledige podcast en relevante links naar onderwerpen die in de podcast besproken worden.

[powerpress]

Gerelateerde artikelen

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.